Despre noi

Suntem o companie de asistenta rutiera si tractari auto cu sediul in Timisoara pe str. Ion Ionescu De la Brad 29,cu o arie de operare ce se intinde pe toata suprafata Romaniei dar si in strainatate, pe tot continentul european.

ORIUNDE AI NEVOIE DE AJUTOR, SUNTEM INTODEAUNA ALATURI DE TINE
Am inteles ce inseamna dependenta de masini si mai ales disconfortul pe care il avem atunci cand ni se intampla sa ramanem in mijlocul drumului cu masina avariata in urma unui eveniment rutier neplacut. Ca atare ne-am dorit sa realilzam un pachet de servicii complete tractari auto Timisoara pentru cei care se trezesc neputinciosi în mijlocul drumului.

De ce sa ne alegi?

SERVICII COMPLETE

  • RAPIDITATE
  • REZOLVARE USOARA
  • PRETURI ACCESIBILE
  • TRACTARE AUTO NON-STOP A TUTUROR MODELELOR DE AUTOVEHICULE
  • SERVICE AUTO SPECIALIZAT - Unde veti intalni cei mai priceputi mecanici, electromecanici si tinichigii. Asiguram reparatii la locul incidentelor din trafic
  • TRANSPORTUL PERSOANELOR RAMASE ÎN DRUM -In cazul in care nu este posibila deplasarea, asiguram cazarea pasagerilor din autovehicule
  • RENT A CAR - Pana la finalizarea lucrarilor de reparatie a masinilor avariate sau chiar putem pune la dispozitia clientilor nostri, o masina la schimb in sistem RENT A CAR.

E BINE SA TE POTI BAZA PE UN PRIETEN DE NADEJDE, ATUNCI CAND AI PROBLEME ÎN TRAFIC CU TRACTAREA. BEST TRACTARI ITI VINE ÎN AJUTOR.
Asiguram tractari auto cu personal calificat, indiferent de locatie, in tara si în strainatate, pe tot continentul european, in cele mai bune conditii.

Faptul ca dispeceratul nostru preia astfel de comenzi, in regim NON-STOP, este o asigurare în plus asupra bunei functionari a acestui serviciu pe care l-am implementat pentru dumneavoastra.

Transportam atat autoturisme avariate in urma unor accidente rutiere cat si pe cele care se defecteaza in trafic.

Indiferent de masina ce trebuie tractata – flote auto, autovehicule de tonaj mare, autoturisme, utilaje agricole etc, Best Tractari este solutia optima pentru a te scapa de probleme.

Odata ajunsi la noi, iti vom veni in intampinare cu pachetul full de servicii care include interventii mecanice, electromecanice, tinichigerie, vopsitorie, asigurari auto, statie ITP, transport si cazare pentru pasagerii autovehiculelor avariate, posibilitatea de inchiriere a unei masini în sistem RENT A CAR pana cand masina dumneavoastra este functionala.

Contact

Informatii Contact

Inchide Meniu